11 December 2007

ujung serasa is the best



tigabelas ekor yang paling besar almost  empat kilo not bad for two hour trip kan.

Lagi tangkapan ujung Serasa


Ujung pantai Serasa maseh menjadi favorite spot saya, lihat saja tangkapan di bulan august yang lalu not bad at all.Dua tiga kali turun jarang gagal membawa pulang berahan atau kerapu.

Lagi lagi tangkapan d ujung serasa


Ujung Serasa maseh tetap favorite spot yang jarang mengecewakan, bebarapa kali turun ada saja ikan yang ikut pulang lihat saja gambar ini, sorry kurang jelas maklum camera handphone saja.

10 December 2007


Keluarga aku semasa menonton pertandingan tarik kalat di padang sempena hari keputeraan tahun lepas

anak aku buat magic

Kayuh basikal tapi tak jalan pun.

Ujung serasa is the best


Hnaya tiga jam aja aku sorang dapat banyak ni, ujung serasa maseh best la.

tapah


Ini ikan tapah yang adek aku casting kat kampug

Tentang aku

Hi

Blog ini saja aku buat untuk member aku yang sama hobbi dengan aku.Aku sangat suka memancing so kalau ada member yang nak join dan kongsi pengalaman bolih la tumpang sekaki kat blog ni ya,nanti aku bagi tau lubok mana yang banyak ikan. k